top 3 marketing blogs 2019

3 Populaire Marketing Blogs in 2019

In 2019 is de website van YourFellow ruim 85% vaker bezocht vergeleken met 2018. Wat waren de best bezochte blogs op onze website in 2019?

Bekijk hieronder onze must-reads!

3. Zo los je een Google Penalty op

Ook in 2019 is een Google Penalty nog steeds ontzettend actueel. Niemand wilt de schrik van mijn leven krijgen en zijn website niet meer terugzien binnen Google. Ben je opeens niet meer vindbaar? Dan is onze ‘Google Penalty’ blog een aanrader om te lezen. Vanuit een praktijkgerichte case beschrijven we stap voor stap wat er gedaan moet worden om weer zichtbaar te zijn binnen Google.

Benieuwd? Bekijk direct onze blog: ‘Google Penalty oplossen‘.

2. Google Shopping Handleiding

Verkoop je online producten? Dan is onze Google Shopping handleiding een enorme aanrader. In dit blog krijg je antwoord op vragen zoals:

  • Wat is Google Shopping?
  • Hoe zet je een Google Shopping campagne op?
  • Hoe optimaliseer je een Google Shopping campagne?

Zorg jij ervoor dat je shop in 2020 gaat knallen?

1. Wat kost adverteren op LinkedIn?

Met stipt op nummer 1 dit jaar. Ons artikel over ‘adverteren op LinkedIn‘. In ons artikel leggen we in normale taal uit wat het kost om te adverteren op LinkedIn en wat de voordelen zijn van het adverteren op LinkedIn.

Wil je in 2020 aan de slag met lead generatie? Dan is dit artikel een goed vertrekpunt. In 2019 hebben duizenden geïnteresseerde marketeers ons artikel gelezen. Ben jij de volgende?

Laat je verder inspireren!