Google AdWords wordt Google Ads

Google ads moerdijk

Google AdWords wordt per 1 juli Google Ads. Deze rebranding zal per 1 juli langzaam worden uitgerold in alle producten gerelateerd aan Google AdWords.

Google AdWords werd ruim 18 jaar geleden opgericht met het doel om bedrijven en consumenten met elkaar te verbinden. Volgens Google dekt de term Google AdWords niet langer de lading. Om die reden zal het advertentieplatform door het leven gaan als Google Ads.

Google AdWords wordt Google Ads

Een volkomen logische keuze als het aan ons ligt. Inmiddels kun je via Google Ads niet alleen meer adverteren bovenaan in Google maar is het zelfs mogelijk om te adverteren op partnersites zoals:

  • YouTube
  • Blogs & Nieuwssites
  • Gmail

Wat is Google Ads?

Google Ads is de voorloper van Google AdWords. Het advertentieplatform maakt het voor bedrijven mogelijk om zichzelf te presenteren middels tekst- beeld en video-advertenties.

Wanneer u al gebruik maakt van Google Adwords verandert er verder weinig. De kosten en mogelijkheden zullen dan ook gelijk blijven. Het nieuwe Google Ads zal binnenkort door het leven gaan met een compleet vernieuwde interface. Deze interface moet ervoor zorgen dat belangrijke zaken zoals kosten, klikken en conversies eenvoudiger zichtbaar worden middels een meer visuele aanpak.

YourFellow: Google Ads specialist in Moerdijk

Nog nooit gebruik gemaakt van Google AdWords of het nieuwe Google Ads? Wij zetten voor jou de eerste campagne op en laten jou op een transparante manier kennismaken met het adverteren op Google.

Lees hier alle mogelijkheden voor jouw bedrijf met het nieuwe Google Ads of bekijk onze Google Shopping handleiding als je een webshop bezit.

Heb jij vragen of kom je er toch niet helemaal aan uit Neem contact met ons op via onze Livechat of laat een bericht achter via onze contactpagina.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.

Laat je verder inspireren!