leads genereren op facebook

Leadgeneratie voor FitChef: Onbegrijpelijk lekker!

FitChef.nl is hét platform in Nederland wanneer je op een gezonde manier wilt werken aan je lichaam. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven óf juist wilt aankomen in spiermassa; FitChef is er om je te helpen.

YourFellow helpt FitChef.nl bij het genereren van nieuwe leads en klanten. Dit doen we door middel van zoekmachine adverteren en social media advertising.

Dat ieder platform niet hetzelfde is, bewijst deze case. Benieuwd hoe we dagelijks groei realiseren? Lees dan verder.

Fitchef leads

Je nieuwsbriefbestand vullen met behulp van Facebook Lead Ads

Facebook Lead ads zijn een ontzettend krachtig middel voor het genereren van Leads. Toch zijn goede resultaten niet altijd vanzelfsprekend. 

Dan heb je ook nog resulaten die acceptabel zijn, of die je verwacht. En dan heb je nog: FitChef.

Voor FitChef maken we gebruik van Facebook Lead Ads. We hadden eigenlijk een hele duidelijke doelstelling. Zo veel mogelijk leads, tegen zo laag mogelijke kosten. 

Nou, dat is gelukt! We hebben het algoritme gekraakt.

Toppers! Veel kennis in huis en leuk contact. Wij blijven zeker nog jaren samenwerken met Yourfellow.
Mark van Oosterwijck
Oprichter FitChef.nl

Van € 1,50 naar € 0,24 per lead

Fitchef lead ads
De juiste biedstrategie

Voor FitChef zijn we gestart met een volledig geautomatiseerde biedstrategie. Dit betekent dat we op basis van zogenaamde ‘Pixel Events’, Facebook de mogelijkheid geven om automatisch te bieden zodra Facebook denkt dat onze advertentie relevant is voor een gebruiker

Dit leidde eigenlijk tot een resultaat waar de meeste adverteerders al van dromen. Een lead voor gemiddeld € 1,50! Toch was dit nog niet helemaal wat we in gedachten hadden. We zijn gaan sleutelen en zijn overgegaan op handmatig bieden. Dit was voor ons de sleutel naar het ongekende succes. 

0,24 cent per lead. Het is écht waar!

Geautomatiseerde koppeling met Drip

Facebook gebruikers die het gratis receptenboek hebben gedownload ontvangen automatisch binnen enkele minuten een e-mail namens Fitchef. 

Salesfunnel

Doordat gebruikers akkoord zijn gegaan met de privacy voorwaarden zijn we in staat om deze gebruikers een persoonlijke mail te sturen met een unieke, tijdelijke korting.

De resultaten mogen er zijn!

Inmiddels genereren we dagelijks honderden leads die staan te springen om te beginnen in de keuken.

Herrie in de keuken?

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.

Laat je verder inspireren!