Home > Diensten > Analytics

Analytics & Tracking

Meer inzichten in je website en de doelgroep met Analytics.

YourFellow biedt de volgende software aan

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een verzamelplaats voor alle scripts op jouw website. Deze scripts bieden meer inzichten in het gedrag van jouw bezoekers. Een onmisbare factor voor een succesvolle website.

Google Analytics

Google Analytics geeft je allerlei informatie. Hoeveel bezoekers heeft je website? Waar komen ze vandaan en via welke pagina’s verlaten ze jouw website? Op basis van deze statistieken kunnen wij gerichte verbeteringen doorvoeren.

Remarketing Pixels

Met Remarketing Pixels worden bezoekers van jouw website opgenomen in een lijst voor remarketing. Hierdoor kunnen we hen nogmaals benaderen met relevante aanbiedingen, advertenties of andere content.

Spamfilters

Wij gaan voor 100% zuivere data. Wij stellen filters in binnen jouw account waardoor we alleen écht verkeer op jouw website meten. Dus geen robots en spam, maar gefilterde data.

Rapportage

Ontvang wekelijks of maandelijks een overzicht van jouw websitestatistieken in een rapportage. Hierin geven we een toelichting op de statistieken. Is er een stijging of daling te zien in de bezoekersaantallen? Wij vertellen wat de reden is.

Floris Wulffele

Floris Wulffele

E-commerce specialist

Een webshop laten renderen is Floris zijn mooiste uitdaging. Als e-commerce specialist helpt Floris webshops met o.a. feedoptimalisatie & Google...