Content marketing

Content is de benzine van jouw marketingmotor.
Gericht op het maximale resultaat.

Content die bijdraagt aan jouw marketingdoelen

Pakkende content is key om jouw organisatie, product of dienst onder de aandacht te brengen bij de beoogde doelgroep. Denk bij het ontwikkelen van content dus goed na voor welk doeleinde je het maakt en deelt met de wereld. Wil je bouwen aan je autoriteit door een whitepaper te delen? Of wil je jouw doelgroep verleiden een product te kopen via een advertorial? 

En dan vergeten we bijna het kanaal waarmee we de content gaan verspreiden. Ook niet onbelangrijk, want print vraagt toch echt om een andere content en strategie dan online.

Onze contentspecialist gaat graag met je in gesprek om een strategie op te stellen die aansluit bij jouw marketingdoeleinden. 

PvG©-20210903_83A4296
content (1)

Copywriters nodig? Bel Glenn!

Specialisten nodig die jou helpen bij het schrijven van pakkende webteksten? YourFellow ontzorgt graag. Vraag vrijblijvend een offerte op.

  • Vaste prijsafspraak of per woord
  • SEO-geoptimaliseerd
  • Voldoet aan jouw tone-of-voice
Bel Glenn
Content laten schrijven

Website teksten voor Allyourz.nl

Op basis van een grootschalig onderzoek zijn ruim 6 copywriters onder begeleiding van YourFellow weken bezig geweest om website teksten te schrijven voor het nieuwe Zeeuwse platform Allyourz.nl

Flexibele copywriters, ook over de eigen landsgrenzen

YourFellow ontzorgt u graag als het gaat om het schrijven van website teksten. Doordat we samenwerken met een flexibele schil aan ervaren copywriters kunnen we ieder project aan.

1, 2 of zelfs opschalen naar 10 copywriters? Geen enkel probleem!

Wist je dat we zelfs samenwerken met professionele Internationale vertalers? 

Wil je meer weten over copywriting? Lees dan hier meer over en kom erachter wat de grootste voordelen zijn van Copywriting.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze ervaren copywriters staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.