Google Ads

Direct bovenaan in Google.
Gericht op het maximale resultaat.

Google Ads specialist

YourFellow is dé specialist als het gaat om Google Ads en Google Shopping. Niet voor niets wonnen we in het verleden nationale en internationale prijzen voor merken als Omoda en De Splenter.

Samen bepalen we doelstellingen, ROI en voeren we optimalisaties door. Onze gecertificeerde Google Ads specialisten staan voor je klaar.

Wedden dat we jouw account naar een hoger niveau kunnen tillen? Laat ons vrijblijvend meekijken en we komen met een advies op maat.

Liever aan de slag met een van onze freelance online marketeers? Bekijk de mogelijkheden.

Gratis SEA scan

Benieuwd hoe jouw campagnes erbij staan? Laat ons een gratis check doen op basis van je doelstellingen.

Software & machine learning

Een voordeel van Google Adwords is dat je alleen betaalt voor daadwerkelijk resultaat. Kosten worden namelijk alleen gemaakt wanneer iemand op jouw advertentie klikt en jouw website bezoekt.

We zorgen ervoor dat jij alleen gevonden wordt op zoekopdrachten van potentiële klanten die aansluiten bij jouw onderneming.

Onze specialisten monitoren en optimaliseren jouw campagne dagelijks, zodat jij met de laagste kosten per klik het hoogste rendement behaalt. 

Software & machine learning

Daarnaast werken we met slimme software om efficiënt te kunnen werken. We maken gebruik van machine learning. Doordat we het account zo inrichten, helpen we met behulp van automatische biedstrategieën je campagnes verder. 

Is je account daar nog niet klaar voor? Dan maken we een plan hoe we daar gaan komen. Voor ieder bedrijf, in iedere sector, zijn de mogelijkheden eindeloos.   

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.