Google Ads (SEA)

Direct bovenaan in Google.
Gericht op het maximale resultaat.

Zoekmachine adverteren

Wil je meer verkeer vanuit de zoekmachine naar jouw website genereren? En mag dit niet te lang duren? Dan is Search Engine Advertising (SEA) dé oplossing! Klinkt eenvoudig, toch? Alleen wil je schieten met hagel natuurlijk voorkomen. Het opzetten van effectieve campagnes vraagt deskundigheid en aandacht. 

De digital marketing consultants van YourFellow zijn gecertificeerde experts in Google Ads & Shopping. Wij helpen jou graag met het opzetten van effectieve, slimme campagnes. Alles met als doel jouw online marketing te versterken en jouw bedrijf online te laten groeien.

Smart Bidding

Smart Bidding 

De digital marketing consultants van YourFellow volgen trends en ontwikkelingen nauwlettend op de voet. Machine learning-technieken, zoals Smart Bidding en performance max, omarmen we en zetten we in om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. 

Smart Bidding en performance max zijn strategieën die we graag inzetten om de beste resultaten voor onze klanten te realiseren. Daarnaast ontwikkelen en delen we scripts met elkaar die bepaalde handelingen automatiseren. Zo hebben we een weerscript ontwikkeld die campagnes bijstuurt op basis van de weersomstandigheden. Tof toch?! 

Gratis SEA scan

Benieuwd hoe jouw campagnes erbij staan? Laat ons een gratis check doen op basis van je doelstellingen.

Google Partner

Google Partner 

YourFellow is Google Partner. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van Google Ads: Zoeken, Display, Mobiel, Video en Shopping. Google Partner word en blijf je als online marketing bureau niet zomaar. Onze experts leggen ieder jaar verschillende examens af. 

“Als Google Partner profiteren we van diverse voordelen, zoals trainingen, inzichten, toegang en support, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Paul Rombouts – YourFellow  

Hoe komen we tot effectieve SEA-campagnes?

Na een korte kennismaking duiken we in je Google Ads accounts. Hoe staan de campagnes momenteel ingericht, welke resultaten zijn al geboekt en welke learnings kunnen we meenemen in de te bepalen koers?

Met elkaar bepalen we de doelen die je met zoekmachine adverteren voor ogen hebt. Wil je de naamsbekendheid vergroten, personeel werven, nieuwe klanten bewerkstelligen of meer producten verkopen? Op basis van jouw doelen bepalen we de SEA-strategie. We kijken hierbij naar de meest geschikt kanalen om te adverteren en jouw doelgroep te bereiken. De strategie vertalen we naar concrete campagnes.

Voordat we starten met ‘het draaien van’ campagnes, willen de basis op orde hebben. We richten Google Analytics, Google Tag Manager en Hotjar in. Hiermee kunnen we alle activiteiten op de website doormeten en het effect van onze marketingactiviteiten inzichtelijk maken. Prettig voor jou, maar vooral voor ons 😉 Wij houden er namelijk van om optimalisaties door te voeren op basis van data in plaats van onderbuikgevoel. 

Op basis van de strategie richten we de campagnes in. We gebruiken de kanalen en advertenties die passen bij jouw doelgroep. Van Google Ads, Microsoft Advertising tot Google Display en Google Shopping: de mogelijkheden zijn eindeloos! Bij de inrichting van de campagnes gaan we aan de slag met machine learning-technieken, zoals de smart bidding-stategieën van Google Ads. 

Meten is weten! We monitoren de campagnes continu en voeren tussentijdse optimalisaties door. De resultaten koppelen we terug via een dashboard of periodieke meeting. Kansen of (gemiste) kansen bespreken we openlijk. We hebben tenslotte maar één gezamenlijk doel: online groei voor jouw bedrijf!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.