Google Analytics & CRO

Benut je data maximaal.
Resultaat gericht werken én optimaliseren. Dat is hoe we graag werken.

Google Analytics & CRO

Inzichten in de website zijn cruciaal om deze te optimaliseren en winstgevend te maken. Het bijhouden en analyseren van de statistieken is dan ook een must voor ieder bedrijf. Met Google Analytics verzamelen we geanonimiseerde data van de bezoekers op jouw website. Op basis van deze data gaan we de online marketing campagnes naar een volgend niveau tillen. 

YourFellow is dan ook een marketing bureau met een sterke focus op data. 

Analytics

Haal het maximale uit je data

De ROI verbeteren op je advertenties. Je klantenbestand bereiken door middel van look-a-likes audiences of weten waar je klanten afhaken op je website? Iedere klant is uniek. We helpen je graag met jouw vraagstuk. Laat ons je helpen. Laat je e-mailadres achter en een specialist neemt snel contact met je op.

heatmap-6431801-scroll-desktop

Boost je conversieratio met data-analyse

Voor Kinfill hebben we heatmaps gemaakt van de complete customer journey. Dit resulteerde in re-design van de website én checkout. Met uiteraard een stijging in het conversiepercentage!

 

Ongelooflijk dat we de inzichten van YourFellow niet eerder zelf gespot hebben. Op basis van het adviesrapport hebben we ons conversiepercentage direct verbetert.
download (3)
Reda Jouahri
Eigenaar Kinfill.com

YourFellow biedt de volgende software aan:

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een verzamelplaats voor alle scripts op jouw website. Deze scripts bieden meer inzichten in het gedrag van jouw bezoekers. Een onmisbare factor voor een succesvolle website.

Google Analytics

Google Analytics geeft je allerlei informatie. Hoeveel bezoekers heeft je website? Waar komen ze vandaan en via welke pagina’s verlaten ze jouw website? Op basis van deze statistieken kunnen wij gerichte verbeteringen doorvoeren.

Remarketing Pixels

Met Remarketing Pixels worden bezoekers van jouw website opgenomen in een lijst voor remarketing. Hierdoor kunnen we hen nogmaals benaderen met relevante aanbiedingen, advertenties of andere content.

Spamfilters

Wij gaan voor 100% zuivere data. Wij stellen filters in binnen jouw account waardoor we alleen écht verkeer op jouw website meten. Dus geen robots en spam, maar gefilterde data.

Rapportage

Ontvang wekelijks of maandelijks een overzicht van jouw websitestatistieken in een rapportage. Hierin geven we een toelichting op de statistieken. Is er een stijging of daling te zien in de bezoekersaantallen? Wij vertellen wat de reden is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.