Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Start met zoekmachine optimalisatie en verbeter de online vindbaarheid van jouw website.

Wat YourFellow met zoekmachine optimalisatie (SEO) voor jou kan betekenen:

Techniek

De techniek van de website speelt een belangrijke rol in de online vindbaarheid. Een technisch geoptimaliseerde website is namelijk beter vindbaar én prettiger voor de bezoekers. Aan de slag met de techniek? We helpen je graag!

Titels van je pagina

Zorg dat de titels en subtitels van de pagina’s overeenkomen met de content die wordt aangeboden. Hierdoor kan Google jouw website beter indexeren en wordt de vindbaarheid verhoogd.

Content opbouw

Wij optimaliseren content, zodat deze prettig leesbaar en overzichtelijk is. Verschijnt jouw website ook op mobiel en tablet? Dan houden we daar uiteraard rekening mee. Prettig leesbare en overzichtelijke content is niet alleen fijn voor de bezoeker, het verhoogt ook nog eens de online vindbaarheid!

Autoriteit

Wij helpen je met het opbouwen van autoriteit binnen jouw vakgebied. Hoe hoger de autoriteit van een website is, hoe makkelijker je scoort in de resultaten van de zoekmachines.

Nieuwe content

Zorg dat je website is voorzien van nieuwe en waardevolle content. Je trekt hierdoor meer bezoekers aan, behaalt een hogere positie in de zoekmachines en verhoogt de kans dat jouw website wordt gedeeld. Aan de slag met nieuwe content? Schakel de hulp in van onze contentspecialist!

Het laatste SEO nieuws