Social Media Advertising

Leads halen uit social media. Daar gaan we voor!

Effectief én winstgevend met Social Media

Je wilt meer winst boeken met social media? Laten we samen aan de slag gaan met social media marketing. Het is een effectieve manier om de doelgroep te bereiken en over te laten gaan tot actie.  Door social media op de goede manier met de juiste strategie in te zetten maak je deze kanalen effectiever en je bedrijf winstgevender! 

YourFellow helpt klanten met het succesvol inzetten van en adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs op Youtube en Pinterest. 

In 2017 won onze digital marketing consultant Paul de prijs voor beste social media campagne tijdens de Dutch Search Awards. Vandaag de dag helpt hij namens YourFellow nog steeds onze klanten hun doelstellingen te bereiken. Extra omzet genereren, meer volgers of een betere naamsbekendheid: het kan allemaal!

Heb jij een mooie uitdaging? We gaan graag voor je aan de slag.

Social media overleg YourFellow
social media

Account Roast

Gezamenlijk gaven Paul en onze andere specialisten het afgelopen jaar € 1.093.788 uit aan social advertising. Ben jij benieuwd hoe jouw account staat ingesteld en presteert ten opzichten van andere adverteerders? Vraag een gratis scan aan.

Onze digital marketing consultants kunnen je helpen met het adverteren op:

Tracking en remarketing

Tracking

Meten is weten! daarom starten wij met het implementeren van een script op jouw website. Hierdoor krijgen we inzichten in de bezoekersaantallen, klikken, conversies en aankopen die worden bewerkstelligd door jouw social media kanalen. Handig, toch?

Remarketing

Social media wordt vaak ingezet voor het verhogen van brand awareness, leads en verkopen van producten. Aan de andere kant kan het een hele mooi rol vervullen in de verdere klantreis. Potentiële klanten die al eerder interesse hebben getoond, kun je via social media remarketing terughalen naar jouw website of -shop en alsnog laten converteren. Wist je dat terugkerende bezoekers eerder geneigd zijn om te converteren?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.