Social Media Marketing

Benieuwd hoe YourFellow jou kan helpen met social media marketing?

Waar wij jou kunnen helpen

Consultancy

Veel organisaties zetten social media in. Het ontbreekt alleen vaak aan een effectieve strategie. Het is namelijk de kunst om de juiste persoon, op de juiste tijd en via het juiste kanaal te bereiken. Wij helpen mee jouw social media kanalen succesvol in te zetten.

Social Advertising

Adverteren via social media brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo kun je heel gericht adverteren en met een relatief laag budget de doelgroep kennis laten maken met jouw bedrijf, product of dienst.

Tracking

Meten is weten! Daarom starten wij met het implementeren van een script op jouw website. Hierdoor krijgen we inzichten in de bezoekersaantallen, klikken, conversies en aankopen die gegenereerd worden door jouw social media kanalen.

Facebook

De mogelijkheden van het Facebook advertentieplatform zijn eindeloos. Wij helpen jou nieuwe klanten te bereiken door gericht te adverteren met creatieve content. Leads halen uit social media, daar gaan we voor!

Instagram

Inspireer de doelgroep met schitterende foto’s en behaal meetbaar resultaat met Instagram marketing. Met authentiek beeldmateriaal en gerichte advertenties helpen wij jouw doelen te bereiken.

LinkedIn

Wij helpen jou je onderneming onder de aandacht te brengen bij bedrijven of mensen in een specifieke branche. Ga aan de slag met LinkedIn en bereik je zakelijke netwerk met professionele content en advertising.

Adverteren op Pinterest

Adverteren op Pinterest

Eindelijk. We kunnen adverteren op Pinterest in Nederland. Waar buiten Nederland al jaren succesvol geadverteerd wordt op Pinterest kunnen nu...

Groei verder met een chatbot op maat

Lees ook onze Chatbot case voor TandenBleken-Thuis.nl en verhoog de omzet van jouw webshop met een chatbot!

 TandenBleken-Thuis-logo-trnsp-