Social Media

Leads halen uit social media. 
Daar gaan we voor!

Effectief én winstgevend

Je wilt meer winst boeken met social media? Laten we samen aan de slag gaan met social media marketing. Het is een effectieve manier om de doelgroep te bereiken en over te laten gaan tot actie. Door de juiste strategie in te zetten maken wij jouw social kanalen effectief én winstgevend. 

YourFellow helpt klanten met het succesvol inzetten van en adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs op Snapchat en Pinterest. 

In 2017 won onze social media specialist Paul de prijs voor beste social media campagne tijdens de Dutch Search Awards. Ruim 3 jaar later helpt hij namens YourFellow nog steeds onze klanten hun doelstellingen te bereiken. Extra omzet genereren, meer volgers of een betere naamsbekendheid: het kan allemaal!

Heb jij een mooie uitdaging? We gaan graag voor je aan de slag.

PvG©-20210903_83A3952
social media

Demo banner aanvragen

Display adverteren is de manier om uw naamsbekendheid te vergroten en uw doelgroep te overtuigen. Wilt u weten hoe we voor u een originele uiting kunnen maken of wilt u advies over het opzetten van display campagnes? Vraag een gratis demobanner aan!

Tracking en remarketing

Tracking

Meten is weten! daarom starten wij met het implementeren van een script op jouw website. Hierdoor krijgen we inzichten in de bezoekersaantallen, klikken, conversies en aankopen die worden bewerkstelligd door jouw social media kanalen. Handig, toch?

Remarketing

Social media wordt vaak ingezet voor het verhogen van brand awareness, leads en verkopen van producten. Aan de andere kant kan het een hele mooi rol vervullen in de verdere klantreis. Potentiële klanten die al eerder interesse hebben getoond, kun je via social media remarketing terughalen naar jouw website of -shop en alsnog laten converteren. Wist je dat terugkerende bezoekers eerder geneigd zijn om te converteren?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.