Website ontwikkeling

Een betaalbare website of webshop.
Onze developers staan voor je klaar!

Een website die gevonden wordt

Een website is de basis van je online marketing succes. Wij bieden een betaalbare en complete WordPress-website aan. Hier blijft het niet bij! Je krijgt van ons een training, zodat je later zelf blogs en nieuwsberichten kunt plaatsen. 

We gaan het gesprek samen aan en bepalen de belangrijkste functionaliteit voor je website of nieuwe webshop. Dit doen we aan de hand van praktische voorbeelden en voor uitgebreide websites met behulp van een workshop. 

YourFellow zou YourFellow niet zijn als we zoekmachine optimalisatie (SEO) als vertrekpunt zouden nemen. Hierdoor is jouw website snel online vindbaar en trekt deze potentiële klanten aan. 

Naast het ontwerp en de uitwerking van jouw website implementeren wij gratis Google Analytics op de website. Hiermee krijg je direct inzicht in bezoekersaantallen, gedrag en conversie. 

Een nieuwe website voor Taxi Vos

Het ontwikkelen van een website hoeft geen eeuwigheid te duren. Onze ‘fellows’ wisten binnen vier weken een intake met eigenaar Jack te laten resulteren in een nieuwe, responsieve website. 

Een toegankelijk CMS

Wij werken met een WordPress CMS. Dit is een open CMS dat zich kenmerkt vanwege haar gebruiksvriendelijkheid. De website is eenvoudig up-to-date te houden. Nieuwe pagina’s, teksten en foto’s kunnen snel toegevoegd of gewijzigd te worden.

Bij de oplevering leggen we je natuurlijk haarfijn uit hoe jij ook zelf eenvoudig aanpassingen kunt maken. Zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuwe blog.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.