Zoekmachine optimalisatie

Verbeter de online vindbaarheid van jouw website. Op een organische wijze, met een langdurig effect.

Budgetvriendelijk en lange termijn

De specialisten van YourFellow staan voor jou klaar om de online vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) doen we dit op een organische manier. Dit is niet alleen budgetvriendelijk, ook krijg je er een langdurig effect voor terug. 

Samen bepalen we de doelstellingen, starten we een zoekwoorden-onderzoek en voeren we optimalisaties door. Hierbij richten we ons op de drie pijlers van SEO: techniek, content en autoriteit. 

Onze Google Analytics-certified maatjes hebben alle kennis en kunde in huis om jouw website op een goede positie te krijgen. Ben je klaar om maatjes te worden?

 

Doe de SEO-check

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Laat onze SEO-specialisten vrijblijvend een SEO-check uitvoeren en ontvang gratis een advies over techniek, content en autoriteit.

Vraag direct aan via het contactformulier onderaan de pagina!

122% groei met behulp van een Long-tail SEO focus

Black Friday is een evenement wat niet meer weg te denken is voor shoppend Nederland. Dit is namelijk dé dag in Nederland dat nagenoeg iedere webwinkel korting geeft op zijn of haar artikelen of diensten.

Wij hebben deze website 122% laten groeien!

De drie pijlers van zoekmachine optimalisatie

Techniek 

De techniek van de website speelt een belangrijke rol in de online vindbaarheid. Een technisch geoptimaliseerde website is namelijk beter vindbaar én prettiger voor de bezoekers. Aan de slag met de techniek? We helpen je graag!

Content

SEO-geoptimaliseerde content, zoals blogs, afbeeldingen en whitepapers zijn onmisbaar voor een goede organische vindbaarheid. Combineer cornerstone- met dynamische content. Je trekt hierdoor meer bezoekers aan en behaalt een hogere positie in de zoekmachines. Aan de slag met content? Schakel de hulp in van onze contentspecialist!

Autoriteit

Zeker zo belangrijk is linkbuilding. Hierbij draait het om het ‘bouwen’ van links van externe websites naar jouw website. Wij helpen je met het opbouwen van autoriteit binnen jouw vakgebied. Hoe hoger de autoriteit van een website is, hoe hoger je scoort in de resultaten van de zoekmachines.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.