Freelance copywriter

Haal alles uit je contentmarketing met copywriting

Wat is copywriting precies?

Copywriting is het schrijven van teksten in een goede schrijfstijl en aanspreekvorm. Het doel hiervan is om potentiële klanten bij jou op de website te laten komen, en niet op die van de concurrent. Door de juiste teksten kort en bondig te schrijven op een manier die de doelgroep aanspreekt, zal de onderneming veel meer leads uit hun website kunnen genereren. Hierbij wordt gekeken naar welke woorden consumenten gebruiken als zij gaan zoeken in Google, om zo hoger in de zoekresultaten op internet te komen. Dit doe je door bepaalde zoekwoorden te gebruiken. Hierdoor wordt je beter gevonden op Google bij verschillende populaire zoektermen. De balans tussen de concurrentie van het zoekwoord en het zoekvolume bij belangrijke woorden in de tekst op de site van jouw onderneming gaat er dus voor zorgen dat je website echt veel beter gevonden wordt door potentiële klanten

seo
Content laten schrijven

Webteksten voor Allyourz.nl

Op basis van een grootschalig onderzoek zijn ruim 6 copywriters onder begeleiding van YourFellow weken bezig geweest om 200+ webteksten te schrijven voor het nieuwe Zeeuwse platform Allyourz.nl.

Welke werkzaamheden voert een copywriter uit?

  • Zoekwoordenonderzoek 
  • SEO-audit website 
  • Content creatie (Website-teksten, mailings, blogs, social media, whitepapers, etc.)

Haal alles uit je contentmarketing met copywriting

content (1)

Copywriters nodig? Bel Glenn!

Specialisten nodig die jou helpen bij het schrijven van pakkende webteksten? YourFellow ontzorgt graag. Vraag vrijblijvend een offerte op.

  • Vaste prijsafspraak of per woord
  • SEO-geoptimaliseerd
  • Voldoet aan jouw tone-of-voice
Bel Glenn

Wat zijn de voordelen van copywriting voor jouw bedrijf?

Veel bedrijven hebben een erg mooie website. Technisch voldoet hij aan alle eisen, de informatie is goed en het beeldmateriaal pakkend. Toch blijft het aantal bezoekers per maand tegenvallen. De oorzaak hiervan is dan waarschijnlijk dat de verkeerde tekst op de site staat of de juiste zoekwoorden niet gebruikt worden. Wanneer je verschillende zoekwoorden terug te laten komen op de website met een pakkende tekst die aansluit bij de waarden en normen van het bedrijf, de doelgroep en de uitstraling die het wil hebben, zal deze hoger op google komen te staan. Hierdoor zal het bedrijf veel beter gevonden worden en zullen potentiële klanten eerder in contact willen komen met jouw bedrijf! We gaan samen kijken hoe we het beste uit de website kunnen halen en doelen die we stellen samen te bereiken! 

Waarom kiezen voor de Fellows?

Klinkt een betere content marketing door middel van copywriting interessant en wil je hiermee als onderneming aan de slag? Dan ben je bij YourFellow aan het juiste adres! Wij zijn een full-service online marketingbureau, gevestigd in het mooie Zevenbergen. Ons doel is om bedrijven online beter te laten presteren door onze kennis en enthousiasme in de website van onze partner te stoppen. We kijken samen naar de doelen die we willen bereiken om zo meer leads, klanten, websitebezoekers of omzet te genereren.

Copywriting kan gedaan worden voor bestaande websites, waarin de huidige teksten nét die finishing touch nodig hebben of maandelijks nieuwe content, zoals blogs, landingspagina’s, social media berichten en whitepapers. Samen kijken we welke boodschap we naar de klant willen overbrengen, wie de doelgroep is en wat de identiteit van het merk is. Wij van YourFellow ontzorgen en helpen jou graag met het behalen van jouw doelen!

google ads

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze copywriters staan je graag te woord.