Freelance online marketeer

De online marketeers van YourFellow staan voor je klaar!

Freelance online marketeers die online groei garanderen

Wil je aan de slag met een freelance online marketeer? Dan ben je bij YourFellow aan het goede adres. YourFellow is een full-service online marketing bureau in Zevenbergen. Een club van gedreven online marketing specialisten. Bedrijven online beter laten presteren; dáár krijgen we energie van! Nieuwe campagnes vanaf het begin inrichten of bestaande campagnes moeten optimaliseren: onze freelance online marketeers staan voor je klaar.

Leer de fellows alvast kennen

Alvast kennismaken met YourFellow en de fellows. Download ons brandbook en lees waar wij je allemaal mee kunnen ontzorgen.

Werkzaamheden die onze freelance online marketeers uit handen nemen:

Ga je voor een freelance online marketeer van YourFellow. Dan ben je verzekerd van een ervaren, gedreven online marketeer. Onze freelance online marketeers hebben brede kennis in huis van online marketing. Diensten waarmee onze freelance online marketeers aan de slag gaan, zijn:

  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Social media advertising 
  • Website ontwikkeling 
  • Analytics en conversie 
  • Chatbots 
  • Content 

 

43% meer omzet met behulp van Google Shopping

Voor BBQ Experience Center zijn we in het voorjaar van 2020 gestart met de verkoop van BBQ’s via Google Shopping.

De online orders stegen met 61%!

Waarom een freelance online marketeer inhuren?

Veel bedrijven hebben er mee te maken: je wilt je meer focussen op online marketing ondersteuning, maar je hebt geen budget beschikbaar om vaste medewerkers voor minimaal vier dagen per week aan te nemen.  Of je wilt de kennis en kunde van het huidige marketingteam verhogen, maar je hebt zelf onvoldoende kennis van online marketing. Een freelance online marketeer is dan de oplossing. Verschillende voordelen die een freelance online marketeer van YourFellow met zich meebrengen zijn:

  • Altijd freelance online marketeers in huis die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen;
  • Je profiteert van de tools die onze freelance online marketeers gebruiken;
  • Onze freelance online marketeers werken op locatie of vanaf het eigen kantoor.

Altijd een freelance online marketeer die bij jouw bedrijfscultuur past

YourFellow vindt persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk. We zeggen niet voor niets dat we jouw online maatje zijn 😉 Wanneer je aan de slag gaat met een van onze freelance online marketeers ben je verzekerd van een goede match. Wij kijken altijd of onze freelance online marketeer past bij jouw bedrijfscultuur. Hierdoor garanderen wij een goede klik tussen de klant en onze collega. Dit komt de resultaten en de werksfeer ten goede. Benieuwd wat onze freelance online marketeers voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten!

Een freelance online marketeer voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op.