google expert zevenbergen

YourFellow officieel Google Partner

YourFellow is sinds vorige week officieel door Google erkend als partner. Deze erkenning is een belangrijke stap voor het in 2017 opgerichte online marketing bureau uit Zevenbergen.

De Google partnerbadge wordt uitgegeven aan bedrijven die aan de 3 belangrijkste criteria van Google voldoet.

  1. Officieel gecertificeerde medewerkers
  2. Advertentie uitgaven
  3. Bedrijfsprestaties en kwaliteit

Over de Google Partner badge

Medewerkers van YourFellow zijn officieel gecertificeerd en leggen jaarlijks het Google Ads examen af om op de hoogte te blijven van de laatste technieken binnen de online marketing wereld. Naast deze certificering is de Google Partner badge een erkenning voor kwaliteit en verantwoording.

Het certificaat geeft tevens blijk van de goede resultaten en de sterke groei die het bedrijf doormaakt.

Door de erkenning kan YourFellow voortaan rekenen op extra support vanuit Google. Deze ondersteuning uit zich met name in trainingen, evenementen en andere beloningen zoals extra advertentietegoed voor nieuwe klanten.

Goed nieuws voor nieuwe klanten van YourFellow

De partnerbadge is ook goed nieuws voor toekomstige klanten. Nieuwe klanten profiteren van € 75 gratis advertentietegoed wanneer zij samenwerken met YourFellow. Een mooi begin om te kijken of Google Ads iets voor uw bedrijf is.

Over YourFellow

YourFellow is een full-service online marketingbureau in Zevenbergen. Opgericht door drie enthousiaste vrienden met een gezamenlijke passie voor online marketing.

Het bedrijf heeft als missie het MKB in West-Brabant en Zuid-Holland verder te helpen met professionele, creatieve en effectieve marketing. Heb je behoefte aan advies, wil je bovenaan staan in Google met een bepaalde zoekopdracht of opvallen bij potentiële met een social media campagne? Neem dan contact met ons op!

YourFellow Google Expert

Trots!

Laat je verder inspireren!

122% groei

122% groei met behulp van SEO

YourFellow experimenteert regelmatig met eigen projecten om nieuwe learnings op te doen voor haar klanten. Een van deze projecten is een website gericht op Black

Verder lezen


Contactgegevens

Kornalijn 17
4762 CE
Zevenbergen
Info@yourfellow.nl
+0168 85 26 45

KVK: 77764730
BTW: NL861133730B01

Online marketingbureau West-Brabant


Openingstijden

Maandag: 08.00 – 18.00
Dinsdag:  08.00 – 18.00
Woensdag:  08.00 – 18.00
Donderdag:  08.00 – 18.00
Vrijdag:  08.00 – 16.30
Zaterdag:  09.00 – 13.00
Zondag: Gesloten