Een samenwerking aangaan met een online marketingbureau is niet niks. Je geeft letterlijk een kijkje in je eigen keuken. Veel bedrijven hebben vaak zelf al getest met SEO, AdWords of Social Media.

Het kan dan ook best wel spannend zijn om je account over te dragen. Gelukkig zijn wij er om jou te helpen.

YourFellow heeft als doel om samen met de klant een goed mogelijk resultaat te behalen.

Lees hieronder hoe wij werken voor onze klanten.

Onderzoek en doelstelling

Een dooddoener, maar o-zo belangrijk. Voordat we aan de slag gaan wordt er uitgebreid stilgestaan bij het onderzoek.

Nulmeting

Tijdens het onderzoek brengen we in kaart wat de huidige stand van zaken is. We analyseren jouw website, het Google Analytics account en indien beschikbaar jouw Google AdWords campagnes.

Doelstelling

Vanuit deze nulmeting kunnen we bepalen waar we zijn allen naartoe willen. Wat is die stip op die horizon en is deze realistisch.

Strategie en planning

Mooi! De doelstellingen zijn bepaald. We gaan nu écht aan de slag.

Kanaalmix

Er zullen keuzes gemaakt gaan worden. Welke kanalen worden ingezet om de doelstelling te bereiken. YourFellow is een full-service online marketingbureau. Dit houdt in dat onze consultants diverse kanalen kunnen beheren.

Wij kunnen o.a. de volgende kanalen voor jou beheren:

Implementatie

Wanneer de keuzes zijn gemaakt is het tijd voor échte werk. Onze experts gaan voor het eerst aan de knoppen zitten. De huidige campagnes worden geoptimaliseerd of compleet nieuw opgezet.

Nadat wij de vernieuwde setup hebben klaargezet, zal de campagne pas livegaan nadat de klant een zogenaamde ‘Go’ geeft.

Optimalisatie

De lopende campagnes worden continu geoptimaliseerd. Aan de hand van de eerder gekozen doelstelling zullen we advertenties optimaliseren, content herschrijven en de laatste marketing trends toepassen op jullie campagne. Zo blijft de campagne altijd up-to-date en behalen wij het maximale resultaat voor onze klant.

Rapportage & dashboarding

Een consultant die werkzaam is bij YourFellow is open en transparant. Dit houdt in dat wij maandelijks de resultaten en werkzaamheden rapporteren.

Aan de hand van een op maat gemaakt dashboard kan de klant ten alle tijden de resultaten van de online marketing campagnes inzien.

Voor de 8e van iedere maand ontvangt de klant een overzicht met de belangrijke resultaten inclusief toelichting en een planning voor de komende maand.

Benieuwd hoe wij jullie uitdagingen tackelen? Neem dan contact met ons op!