Wij zijn YourFellow

Full-Service Online Marketing Bureau West-Brabant

Ons verhaal

YourFellow is een full-service online marketingbureau in Zevenbergen. Opgericht door drie enthousiaste vrienden met een gezamenlijke passie voor online marketing. MKB ondernemingen online beter laten presteren; dáár krijgen we energie van!

Wat de vraag of doelstelling ook is, de achterliggende wens is de onderneming online laten groeien via online marketing. YourFellow helpt je hierbij van A tot Z. Op basis van jarenlange ervaring en onze vaste aanpak kunnen wij online groei garanderen.

Niet voor even, maar voor altijd. We benutten kansen en voeren continu optimalisaties door. Want alleen zo haal je het maximale uit jouw online kanalen.

Internetbureau in de Regio West-Brabant

YourFellow is voornamelijk actief in de regio West-Brabant. De meeste opdrachtgevers waar wij online diensten voor uitvoeren, zijn gevestigd in de gemeente Moerdijk.

Online bestaan er geen grenzen

Ben je niet gevestigd in de gemeente Moerdijk of West-Brabant? Niet getreurd! Niet alleen online, maar ook geografisch bestaan er voor ons geen grenzen. Wij komen graag met je in contact om de wensen en mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.

Accreditaties

Your Fellow hecht veel waarde aan kennis en innovatie. Jaarlijks leggen wij verschillende Google examens af. Hierdoor blijven we ons ontwikkelen en houden we het kennisniveau hoog. Dit alles met een doel: een zo hoog mogelijk rendement realiseren voor onze opdrachtgevers.

Your Fellow is Google Adwords, Google Analytics en Bing Ads gecertificeerd.

adwords-certified analytics gecertificeerd marketing bureaudsa winnaar brabant bing

Dutch Search Awards

Mede-oprichter Paul won in 2017 een Dutch Search Award in de categorie ‘Beste Social Advertising Campagne van Nederland’. Bij zijn vorige werkgever won hij deze prestigieuze prijs in samenwerking met de website Drogespieren.nl. De Dutch Search Awards worden gezien als hét toonaangevende prijzenfestival voor bedrijven die uitblinken op het gebied van online marketing in Nederland.

Afgelopen jaar in 2019 schopte hij het wederom tot het podium bij de Dutch Search Awards. Dit maal voor het werk voor CARU Containers. Zijn Google Ads campagne eindigde in de top 3 in de categorie ‘Beste small budget campaign’.

Wie gaan jou helpen?

Floris Wulffele

Floris Wulffele

E-commerce specialist

Een webshop laten renderen is Floris zijn mooiste uitdaging. Als e-commerce specialist helpt Floris webshops met o.a. feedoptimalisatie & Google...

Glenn Beljaars

Glenn Beljaars

Content specialist

Glenn is inmiddels al diverse jaren specialist als het gaat om content marketing. Naast zijn werk bij een gerenommeerd communicatiebureau...

Paul Rombouts

Paul Rombouts

Partner

Paul is specialist in Google AdWords en Social Media Advertising. Naast online marketing is hij gek van van voetbal, snowboarden en reizen.

Michael Oomen

Michael Oomen

Partner

Michael werkt als online marketing consultant in Breda bij Netvlies. In de avonduren en in het weekend helpt Michael mkb-bedrijven bij het verbeteren van hun online vindbaarheid.

Stefan Klok

Stefan Klok

Partner

Stefan is Online Marketeer bij Renova in Breda. Naast zijn liefde voor auto's is Stefan gek van online marketing. Stefan is naast Marketeer bij Yourfellow de accountmanager en vaak het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten.