Wij zijn YourFellow

Een Full-Service Online Marketing Bureau gevestigd
in Zevenbergen, West-Brabant.

Ons verhaal

YourFellow is een full-service online marketingbureau in Zevenbergen. Opgericht door drie enthousiaste vrienden met een gezamenlijke passie voor online marketing. MKB ondernemingen online beter laten presteren; dáár krijgen we energie van!

Wat de vraag of doelstelling ook is, de achterliggende wens is de onderneming online laten groeien via online marketing. YourFellow helpt je hierbij van A tot Z. Op basis van jarenlange ervaring en onze vaste aanpak kunnen wij online groei garanderen.

Voor, tijdens en na de opdracht staan wij voor je klaar om het maximale uit jouw online kanalen te halen. We benutten kansen en voeren continu optimalisaties door. Want alleen zo haal je het maximale uit jouw online kanalen.

Meer weten?

Op je gemak verder lezen wanneer het jou uitkomt? Download het gloednieuwe ‘Wij zijn YourFellow’ brandbook, zo leer je ons direct kennen.

Internetbureau in de Regio West-Brabant

YourFellow is voornamelijk actief in de regio West-Brabant. De meeste opdrachtgevers waar wij online diensten voor uitvoeren, zijn gevestigd in de gemeente Moerdijk.

Online bestaan er geen grenzen

Ben je niet gevestigd in de gemeente Moerdijk of West-Brabant? Niet getreurd! Niet alleen online, maar ook geografisch bestaan er voor ons geen grenzen. Wij komen graag met je in contact om de wensen en mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.

Accreditaties

Your Fellow hecht veel waarde aan kennis en innovatie. Jaarlijks leggen wij verschillende Google examens af. Hierdoor blijven we ons ontwikkelen en houden we het kennisniveau hoog. Dit alles met een doel: een zo hoog mogelijk rendement realiseren voor onze opdrachtgevers.

Your Fellow is Google Adwords, Google Analytics en Bing Ads gecertificeerd.

Dutch Search Awards

Mede-oprichter Paul won in 2017 een Dutch Search Award in de categorie ‘Beste Social Advertising Campagne van Nederland’. Bij zijn vorige werkgever won hij deze prestigieuze prijs in samenwerking met de website Drogespieren.nl. De Dutch Search Awards worden gezien als hét toonaangevende prijzenfestival voor bedrijven die uitblinken op het gebied van online marketing in Nederland.

Afgelopen jaar in 2019 schopte hij het wederom tot het podium bij de Dutch Search Awards. Dit maal voor het werk voor CARU Containers. Zijn Google Ads campagne eindigde in de top 3 in de categorie ‘Beste small budget campaign’.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.