Wij zijn YourFellow

Een Full-Service Online Marketing Bureau gevestigd
in Zevenbergen, West-Brabant.

Ons verhaal

YourFellow is een full-service online marketingbureau in Zevenbergen. Opgericht door drie enthousiaste vrienden met een gezamenlijke passie voor online marketing. Inmiddels telt YourFellow acht ervaren digital marketing consultants. Bedrijven online beter laten presteren; dáár krijgen we energie van!

Wat de vraag of doelstelling ook is, de achterliggende wens is de onderneming online laten groeien via online marketing. YourFellow helpt je hierbij van A tot Z. Op basis van jarenlange ervaring en onze vaste aanpak kunnen wij online groei garanderen.

Wij staan voor je klaar om het maximale uit jouw online kanalen te halen. We benutten kansen en voeren continu optimalisaties door. Want alleen zo haal je het maximale uit jouw online kanalen!

Meet the Fellows

Joris Krauweel

Digital Marketing Consultant

Marielle van Loenhout

Digital Marketing Consultant

Glenn Beljaars

Digital Marketing Consultant

Jip Trommelen

Digital Marketing Consultant

Justin Goverde

Digital Marketing Consultant

Michael Oomen

Digital Marketing Consultant / Partner

Stefan Klok

Digital Marketing Consultant / Partner

Paul Rombouts

Digital Marketing Consultant / Partner

Kristie Beliën

Marketing manager

Maik Romme

Digital Marketing Consultant

Moos

Kantoorhond

Meer weten?

Op je gemak verder lezen wanneer het jou uitkomt? Download het gloednieuwe ‘Wij zijn YourFellow’ brandbook, zo leer je ons direct kennen.

PvG©-20210903_83A4541

Ontstaan YourFellow

In de zomer van 2017 zijn we met elkaar in gesprek gegaan over het vak ‘online marketing’. Alle Fellows waren op dat moment werkzaam bij gerenommeerde marketingbureaus in Breda en Rotterdam. Al snel ontstond het idee om deze kennis en kunde samen te voegen en regionaal in te zetten. 

Na het inventarisen van het dienstenaanbod, adminstratieve zaken en het creëren van een merkidentiteit, is onze droom en ideaalbeeld werkelijkheid geworden: het ontstaan van een online marketingbureau gericht op het MKB. 

Inmiddels zijn we ingehaald door de realiteit en hebben we klanten gevestigd in het hele land en zelfs buiten de landsgrenzen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze specialisten staan je graag te woord. Laat je gegevens hieronder achter.

Internetbureau in de Regio West-Brabant

YourFellow is actief vanuit Zevenbergen, in de regio West-Brabant. De opdrachtgevers waar wij online diensten voor uitvoeren zijn gevestigd door het hele land, en zelfs buiten de landsgrenzen.

Online bestaan er geen grenzen

Niet alleen online, maar ook geografisch bestaan er voor ons geen grenzen. Wij komen graag met je in contact om de wensen en mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.

Accreditatie

YourFellow hecht veel waarde aan kennis en innovatie. Jaarlijks leggen wij verschillende Google examens af. Hierdoor blijven we ons ontwikkelen en houden we het kennisniveau hoog. Dit alles met een doel: een zo hoog mogelijk rendement realiseren voor onze opdrachtgevers.

YourFellow is Google Adwords, Google Analytics en Bing Ads gecertificeerd.

Dutch Search Awards

Mede-oprichter Paul won in 2017 een Dutch Search Award in de categorie ‘Beste Social Advertising Campagne van Nederland’. Bij zijn vorige werkgever won hij deze prestigieuze prijs in samenwerking met de website Drogespieren.nl. De Dutch Search Awards worden gezien als hét toonaangevende prijzenfestival voor bedrijven die uitblinken op het gebied van online marketing in Nederland.

In 2019 schopte hij het wederom tot het podium bij de Dutch Search Awards. Dit maal voor het werk voor CARU Containers. Zijn Google Ads campagne eindigde in de top 3 in de categorie ‘Beste small budget campaign’.