Digital marketing consultant

Word jij onze nieuwe Fellow?

Digital marketing consultants opgelet! Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Dan biedt YourFellow een toffe uitdaging! YourFellow is een jong, full-service online marketingbureau in Zevenbergen. De laatste jaren zijn we hard gegroeid. Gegroeid in kantoorpand, aantal Fellows en de grootte van de projecten. We werken voor toffe klanten, zoals Renova | BWM en Mini, Barbecue Experience Center, Sienna Goodies en Keola. Dit doen we met een jonge club van specialisten met veel ervaring in het laten groeien van de klant. Word jij onze nieuwe Fellow?

YourFellow beter leren kennen?

Wil je meer te weten komen over YourFellow. Check ons ‘Wij zijn YourFellow’-handboek! Zo maak je gelijk kennis met de diensten die we aanbieden en krijg je een goed beeld van de activiteiten die we voor klanten verrichten.

Passen de Fellows bij jou? (en andersom)

Als digital marketing consultant ben je bij YourFellow nooit uitgeleerd. Innovaties en trends volgen we op de voet. Onze ambities gaan door het dak! Om klanten te blijven verbazen, zijn we op zoek naar een digital marketing consultant met bureau-ervaring of ervaring met toffe projecten als freelancer. Het liefst fulltime, maar heb je een eigen onderneming/webshop en wil je daar ook de focus op behouden, dan gaan we toch gewoon parttime met elkaar aan de slag?

Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), Social media marketing, marketing automation en content zijn de diensten, waarop wij graag gas geven voor onze klanten. Met deze verschillende diensten ga jij aan de slag om mooie resultaten te boeken. Dit doe je altijd in teamverband, want successen vieren met elkaar is toch veel leuker dan alleen?

Het team van de Fellows is net een vriendengroep. Samen zorgen we voor een energieke, informele sfeer die niet alleen de collega’s voelen, maar ook de klanten. Jij weet wensen van klanten te vertalen naar online marketingactiviteiten en bent een fijne, gezellige gesprekspartner. Iemand die serieus kan zijn wanneer het moet, maar een goede grap maakt wanneer het kan. 

Wat bieden we jou?

 • Volop ruimte voor jouw creativiteit en eigen initiatieven.
 • Experimenteer je graag met nieuwe updates die klanten verder kunnen helpen? Dat zien wij graag!
 • Doorgroeimogelijkheden in een jonge organisatie met veel ambitie.
 • Werken met de tools die ‘de grote jongens’ ook gebruiken.
 • Een laptop van de zaak.
 • Geld! Aangevuld met een mooie bonusregeling.
 • Onbeperkt vakantiedagen, zolang je terug blijft komen.
 • Volledige regie over je pensioen met onze financieel adviseur. 
 • Een tof kantoor in het centrum van Zevenbergen op 5 minuten lopen van een bushalte en het treinstation.
 • Een fijne werksfeer in een platte organisatie met korte lijnen, informele omgangsvormen en voldoende flexibiliteit. Werk je liever op verschillende momenten vanuit huis? Dan regelen we dat toch! 
 • Persoonlijk opleidingspotje voor boeken, trainingen, opleidingen of het bijwonen van events. 
sollicitatie icon

Solliciteer nu!

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature? Of wil je liever een dagje meedraaien bij de Fellows? (Tip: kies de vrijdag ;)) Neem dan contact op met Michael Oomen via: 0168-852645.